Відомий український виконавець Дзідзьо (Михайло Хома) частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,6 мільйона чоловік.

Цього року він розлучився зі співачкою Slavia, а зараз він поділився кумедним відео, яке є рекламою, адже чоловік порадив замовляти смачну піцу Dzidzio pizza з хрусткими бортиками.

Дзідзьо, фото з Instagram
Дзідзьо, фото з Instagram

"Друзі, п'ятниця!🥳 Замовляйте соковиту і запашну, з хрусткими бортиками🍕 а на вихідних не забувайте про мої улюблені піци Вихідний🎉, Сир🧀 або на ваш шановний вибір!❤️ Смачного вам всім вечора😋", - пише він у підписі до публікації.

Михайло виставив всього шість секунд, в ході яких бере в руки ковбаски, нахиляється до піци і додає один маленький листочок.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Дзідзьо, фото з instagram
Дзідзьо, фото з instagram

"Замовляю, але в Тернополі😉", "Це вам напевно Саша Назорей підказав такий дует двох піц "Вихiдний" і "Сир"🍕 👀", "Дзідзьо, вам потрібно ще маску захисну одягати. Аби з бороди нічого не впало", "@dzidzio смакота🍕 Хочу скуштувати👍", "Коли ваша піца буде у Франківську?", "Під півас", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Олександр Пономарьов і Дзідзьо одяглися в чорне і розкрили свій секрет: "Хвилюватися..."

Як повідомляв "Знай.ua", Дзідзьо "увійшов" в Олю Полякову і "полапав" її між ніг: "Фантазії не вистачило?"

Знай.ua писав, кума Дзідзьо Оля Цибульська поскаржилася на дивну "болячку": "Червона морда, ви бачите?"