Детективи грандіозного шоу "Маска", яке виходить на телеканалі "Україна", продовжують відгадувати, хто з відомих особистостей знаходиться під тим чи іншим костюмом.

Михайло Хома, Оля Полякова, Настя Каменських, Андрій Данилко та Олег Винник частенько з'являються на офіційній сторінці проекту в соціальній мережі Instagram, де за новинами з улюбленого шоу стежать понад 70 тисяч осіб. Вони розсекретили вже двох учасників-маму Вєрки Сердючки і відомого воротаря збірної України Андрія П'ятова.

Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"
Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"

"У третьому випуску шоу МАСКА буде жарко. Пишіть в коментарях, чий виступ ви чекаєте найбільше", - йдеться в новій публікації.

Глядачам показали, що хтось із учасників виконуватиме досить сексуальну пісню, бо на сцені з'являться чарівні дами і змії. Але кому знадобилося все це на сцені, ми дізнаємося лише в цю суботу, 6 листопада.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"
Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"

"Жирафу чекаємо...🔥", "А мені баян подобався", "Жирафу чекаю. Співає чудово. І якщо не помиляюся - це фрагмент з її номера", "З нетерпінням чекаю виступу жирафи і феї😍", "Чекаю виступу жирафи і кажана🦒🦇", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Настя Каменських розсекретила Джмеля на шоу "Маска": "Знаю одну людину, у якого була Пасіка"

Як повідомляв "Знай.ua", Данилко, Каменських, Огневич і Дзідзьо зізналися, що робитимуть на Новий Рік: "Люблю сюрпризи"

Знай.ua писав, Оля Полякова і Настя Каменських описали головні якості ідеального чоловіка: "У такому віці потрібно поспішати"