Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 780 тисяч чоловік.

Зовсім недавно виконавиця ділилася фотографіями зі зйомок геніальної серії ігор "Що? Де? Коли?", в якій вона взяла участь. Вона вийшла п'ять днів тому, на телеканалі "Україна".

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

"Вгадай скільки років в сумі нашій команді? Підпишуся на того, хто буде найближчим часом", - писала вона тоді.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

А зараз вона поділилася довгоочікуваною новиною про те, що сіла за написання нової композиції. Оля Цибульська записала Stories, в ході якої показала музичного продюсера Томаша. Жінка не посоромилася назвати його "красивим хлопчиком" і захотіла його показати.

"@tomashlukach пишемо нову пісню. Я хвилювалася і чекала дуже запису, бо сьогодні те, що було в голові - стає музикою, яку Ти почуєш", - написано в Stories.

Оля Цибульська, скріншот: Instagram Stories
Оля Цибульська, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Володимир Остапчук, Оля Цибульська та Катерина Кухар зізналися, чи обговорюють інтимні справи з друзями: "У нас є група в WhatsApp..."

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Цибульська зізналася, як поводиться з докучливим залицяльниками: "Послала його"

Знай.ua писав, кума Дзідзьо Оля Цибульська поскаржилася на дивну "болячку": "Червона морда, ви бачите?"