Відома українська співачка Ірина Федишин частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 400 тисяч чоловік.

Виконавиця продовжує відпочивати в Туреччині в рамках своєї відпустки, сидячи на березі моря. Зараз Ірина поділилася досить спокусливими кадрами, адже на перших двох із загального списку - одна ніжка у неї оголена.

Ірина Федишин, фото: Instagram
Ірина Федишин, фото: Instagram

"Сьогодні день фото в Instagram, які вибирає Віталік. Підтримайте його своїми лайками😂 а вже через 2-3 годинки, фото Виберу я і поділюся з вами гарною новиною😍🔥", - пише Ірина Федишин в публікації.

Жінка позує в легкій чорно-білій сукні з серйозним декольте, демонструючи пишні груди і шикарну посмішку, підкреслену червоною помадою.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

"Ух ти, вже цікаво, що ж це буде за новина😍", "Яка красива", "Дуже цікава новина...😍", "Просто💣", "Дуже красиві фото", "Просто принадність!", "Прекрасні фото", "1,2 фото", - залишили користувачі в коментарях.

Яка новина чекає фанатів, поки невідомо.

Нагадаємо, Ірина Федишин назвала речі, які роблять її щасливою щодня: дівчатка, записуйте

Як повідомляв "Знай.ua", Ірина Федишин зробила відчайдушний крок слідом за сином: "Щоб мрії збувалися"

Знай.ua писав, Ірина Федишин в яскравому купальнику їхала в Єгипет, а потрапила в Туреччину: "Без задньої думки". За годину до реєстрації на літак вони перебуваючи в паніці почали давати запити на інші готелі, проте все було безрезультатно. Тому сім'я співачки вирішила зупинити авто і піти в Києві на піцу.