Відомий російський репер Оксімірон відповів на звинувачення своєї колишньої дівчини, які вона винесла на загальний огляд пару днів тому.

Нагадаємо, що після випуску нової пісні Оксімірона "Хто вбив Марка?", в якій він описав головні події свого життя, його колишня дівчина Віра Маркович розповіла про не найприємніші факти про стосунки з репером.

Оксімірон публічно відповів на численні і неприємні звинувачення колишньої, також висловився стосовно педофії з його боку. Як виявилося, Віра просто неправильно висловилася, а ЗМІ підхопили і все "роздули". Репер заявив, що в їхніх стосунках дійсно не все було гладко і він просить вибачення за біль, яку їй заподіяв в далекому 2011 році. Також він попросив залишити Віру в спокої і не писати їй.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Дівчина також опублікувала на своїй сторінці в Instagram спростування своїм же висловлюванням і взяла слова назад. Віра заявила, що в статевий зв'язок він з нею вступив у віці згоди - 16 років.

Раніше ми писали про те, що колишня дівчина Оксімірона заявила, що він розбестив її в 15 років: "Ти був одружений і зраджував". Колишня дівчина репера зробила заяву щодо їхнього спільного життя після треку "Хто вбив Марка?".

Нагадаємо, що Oxxxymiron випустив 10-хвилинну пісню про свою ганьбу з минулого: "Запитали, як справи і включили диктофон"

Як повідомляв Знай.uа, мама Володимира Дантеса зробила синові приємно замість Наді Дорофєєвої: "Краще вже не буде"

Також портал Знай.uа писав, що Могилевська, Винник і Зарицька зізналися, що не чули в дитинстві похвали від батьків: "Я була талановитою, але ніхто цього говорив"