Всіма відомий український телеведучий Григорій Решетник частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 500 тисяч чоловік.

Він веде багато популярних проектів, включаючи романтичні шоу на СТБ - "Холостяк" і "Холостячка". З другим із зазначених і пов'язана нова публікація Григорія. Сьогодні, 5 листопада 2021 року, відбудеться восьмий епізод, в ході якого, найімовірніше, залишиться менше п'яти учасників.

Григорій Решетник, фото з Instagram
Григорій Решетник, фото з Instagram

На фотографії постали п'ять хлопців, що залишилися, включаючи Олега, Андрія, Дмитра, Макса та Андрія. Хтось може покинути проект раз і назавжди.

"Ну що - хто? Олег, Андрій, Діма, Макс, Андрій...", - пише Григорій Решетник у публікації.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Показати ще

Коментарів зібралося достатньо. Хтось пише, що другий сезон зі Златою Огнєвіч зовсім нецікавий, а хтось все ж вирішив запропонувати, хто може піти.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

"У фіналі бачу Діму і Макса", "Олег сьогодні піде", "Мені здається переможець Рому, той що повернеться або Максим", "Я думаю, що залишиться Андрій, Діма, Макс і повернеться Роман🥰", "Переможе Макс❤️", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, на шоу "Холостячка" сталося несподіване - Злата Огнєвіч не переживе: "Втратили пацана"

Як повідомляв "Знай.ua", Стас П'єха зізнався, навіщо змусив 25 красунь нудьгувати на "Холостяку" без нього: "це дуже..."

Знай.ua писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч знайшла свого лицаря в середньовічному замку: про таку романтику мріє кожна