Відомий український хореограф, суддя популярного шоу "Танці з зірками", ведучий програми "Твій день" на 1+1 і зразковий сім'янин Влад Яма часто радує шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 540 тисяч осіб.

Дружина хореографа Лілія Яма також популярна в соцмережі і має свою невелику армію фанатів. На аккаунт жінки в Instagram підписано майже 50 тисяч осіб, для яких вона регулярно розміщує цікаві фото і відео, і показує будні зіркової сімейки.

Ліліана Яма, фото: Instagram
Ліліана Яма, фото: Instagram

Цього разу Лілія поділилася кумедним, але і досить відвертим фото в Insta Stories. У кадрі подружня пара позує у ванній кімнаті, в номері готелю на райських Мальдівах. Влад, який мабуть тільки прокинувся, зробив знімок у відображенні дзеркала. Танцюрист стоїть без штанів і в одній білій футболці, а Лілія за спиною чоловіка в піжамному комплекті.

Скріншот з Insta Stories, Лілія Яма
Скріншот з Insta Stories, Лілія Яма

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше ми писали про те, що син Влада Ями вирішив дістатися до райського острова сам і залишив батьків на березі океану: "відпустили" сина у велике плавання. Син зоряної пари вирішив дослідити причал і досить близько спустився до океану.

Нагадаємо, що Лілія яма дозволила поглянути на свою дівчинку - світла і кучерява: тепер зрозуміло, чому Влад так тягнеться

Як повідомляв Знай.uа, Влад Яма з дружиною і сином втік від "червоної зони" в Україні: "Назустріч мрії"

Також портал Знай.uа писав, що Лілія Яма показала свою волохату подружку-Влад схвалив: "Ну привіт, п'ятниця!"