Українська актриса Ірина Поплавська зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 10 тисячі чоловік.

Тиждень тому, на телеканалі "1+1", відбувся фінальний епізод першого сезону серіалу "Моя улюблена Страшко" з дівчиною в головній ролі. Найцікавіше було залишено на потім, і поки Актори можуть насолодитися життям поза знімальним майданчиком.

Ірина Поплавська, фото: Instagram
Ірина Поплавська, фото: Instagram

Так Ірина Поплавська поділилася серією знімків, опинившись на балконі поза образом. Дівчина акцентувала всю увагу на окулярах, але в той же час підкреслила сексуальність зовнішнього вигляду приспущеним рукавом і оголеним плечем.

"Стану амбассадором окулярів-нульовок. @na_o4i зв'яжіться зі мною", - пише актриса в публікації.

На другій фотографії плече закрите під одягом, Ірина піднімає руки і позує перед камерою, тримаючись за волосся.

Ірина Поплавська, скриншот youtube Телеканал 1+1
Ірина Поплавська, скриншот youtube Телеканал 1+1

"Ого! Нарешті ми побачили Вас в новому образі! Зачіска, очі, плечі - все супер! І ці окуляри просто🔥", "Неймовірна красуня! Спасибі за твою плідну працю в серіалі "Моя улюблена страшко". Досі переглядаю", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Ірина Поплавська з "Моя улюблена Страшко" потрапила до Лева Сомова у майстерню: "Він реально вміє видрючити"

Як повідомляв "Знай.ua", глядачам пообіцяли продовження серіалу "Моя улюблена Страшко": "З такими "подачками" і інтерес відпав"

Знай.ua писав, фінал сезону "Моя улюблена Страшко" зачарував глядачів: як змінилася головна героїня Настя Глушко