Всесвітньо відома мексикансько-американська актриса 55-річна Сальма Хайєк, як вже знають наші читачі, зіграє одну з головних ролей у фільмі "Будинок Гуччі", героїню на ім'я Піна - близьку подругу Патриції Реджані. Днями Сальма постала перед шанувальниками в новому образі, опублікувавши в Instagram яскравий знімок.

А ось цього разу Сальма показала коротку нарізку кадрів з майбутньої стрічки.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Сальми Хайєк в мережі Instagram.

Публікація Сальми Хайєк, скріншот: Instagram
Публікація Сальми Хайєк, скріншот: Instagram

"Хочете дізнатися своє майбутнє? Телефонуйте Піне. #houseofgucci - в цей День подяки тільки в кінотеатрах", - коротко підписала нову публікацію Сальма.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Публікація Сальми Хайєк, скріншот: Instagram
Публікація Сальми Хайєк, скріншот: Instagram

Відомо, що сценарій фільму грунтується на книзі Сари Гей Форден "Будинок Гуччі: сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру і жадібності". У центрі сюжету-події 1995 року, коли Мауріціо Гуччі був розстріляний на порозі власного офісу. В ході слідства стало відомо, що кілера найняла його дружина Патриція. Незабаром суд визнав Реджані винною і засудив її до тюремного ув'язнення. Вона провела у в'язниці 18 років і вийшла на свободу в 2016-му.

Картина зібрала справжній зірковий каст: Леді Гага, Адам Драйвер, Джаред Лето, Сальма Хайєк, Аль Пачіно, Джеремі Айронс. Прем'єра фільму повинна відбутися в листопаді 2021 року.

Раніше повідомляли, Сальма Хайєк заради ролі в "Будинку Гуччі" поправилася і змінила колір волосся: справжня ясновидиця.

Як повідомляв Знай.uа, глава Marvel пообіцяв, що в нових фільмах з'явиться більше ЛГБТ-персонажів: "Це тільки початок".

Знай.uа писав, Анджеліна Джолі поповнить ряди героїв всесвіту Marvel і перетвориться на інопланетну войовницю в новому фільмі "Вічні".