В Україні можуть ввести "підступну амністію": людям з підробленими сертифікатами дадуть можливість зробити щеплення

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко в коментарі журналістам у п'ятницю заявив, що зараз відомство відпрацьовує способи вирішення відповідного питання.

"Ми відпрацьовуємо зараз можливість так званої ковидної амністії. Якщо людина купила сертифікат, приходить до лікаря, той дивиться в ЄСОЗ і бачить, що не може зробити щеплення (оскільки відомості про це внесені в систему - ред.). Нам треба це прибрати, ми працюємо над цією моделлю, як це зробити".

Віктор Ляшко, кадр з відео
Віктор Ляшко, кадр з відео

Ясновидиця "Битви екстрасенсів" передбачила завершення пандемії і назвала дату: "все буде трохи по-іншому"

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Одна з найяскравіших учасниць проекту розповіла яким буде 2022 рік і чекають людство нові епідемії. Ясновидиця також припустила, коли людство переможе небезпечну хворобу.

"Мені здається, що те життя, яка вважалася нормальною до пандемії, повернеться до 2024 року, але вже все буде трохи по-іншому.", - заявила вона.

Скрін, відео YouTube локдаун
Скрін, відео YouTube локдаун

Принц Гаррі? У мережі засвітили головного героя "Холостяк-12": "який гарненький"

Поки глядачі спостерігають за Златою Огневич у проекті " Холостячка -2 "почалися зйомки 12 сезону найромантичнішого шоу"Холостяк". Творці поки тримають в секреті ім'я цього щасливчика, але на просторах інтернету почали спливати перші здогади.

На відео можна помітити, як ведучий шоу Григорій Решетник виголошує промову перед початком зйомок нового сезону "Холостяк", а позаду нього стоїть власне і головний герой "Холостяк 12".

Новий "Холостяк", скріншот з відео
Новий "Холостяк", скріншот з відео

Коли українці відпочиватимуть у 2022 році: календар вихідних та святкових днів

В Україні відзначають чимало релігійних і державних свят, тому в 2022 році українці зможуть трохи відпочити. Найбільше вихідних їх чекає в січні, а ось в травні буде найкоротший робочий тиждень.

Найбільше вихідних буде на початку року-12 неробочих днів. У травні та жовтні їх буде 11. А взагалі на 2022 рік заплановано 116 вихідних.

Новий Рік. Фото: УНІАН
Новий Рік. Фото: УНІАН
Новий Рік. Фото: УНІАН

У сина Валерія Харчишина з групи "Друга ріка" діагностували невиліковну хворобу: "думав ,що страшніше смерті нічого немає"

Валерій Харчишин розповів, що його син хворіє вже четвертий рік. За словами артиста він зупинився в розвитку і страждає від болю. Точного діагнозу Харчишин не назвав.

"Я думав, що страшніше смерті нічого немає, але це набагато важче, тому що, коли твій близька людина, твій син залишається вдома з тобою поруч, але він змінюється... зрештою, залишається тіло, а душа... він просто поступово йде. Це коли ти любиш свою дитину, він в твоєму уявленні один, а приходиш додому — це інша людина. Просто витягли з нього все зсередини",- сказав Харчишин.

Валерій Харчишин з "Другої ріки", скріншот відео
Валерій Харчишин з "Другої ріки", скріншот відео