Південнокорейський серіал-трилер під назвою "Гра в кальмара" за минулий місяць нашумів у всьому світі.

Проект офіційно подивилися більше ста мільйонів користувачів на стрімінговому сервісі Netflix, і з моменту появи його в Інтернеті-новини про нього не вщухали ні на хвилину. Здавалося б, такий галас просто не дає творцям серіалу відмовитися від продовження, тому пропонуємо поговорити про те, що нас може чекати в другому сезоні.

Зараз будуть спойлери - якщо ще не додивилися "Гру в кальмара", рекомендуємо відмовитися від подальшого прочитання.

"Гра в кальмара", кадр з серіалу
"Гра в кальмара", кадр з серіалу

Як вам відомо, Сон Кі Хун (№456) виявився єдиним переможцем у цій грі. Він забрав мільйони доларів призового фонду, але відразу ж після звільнення впав у депресію, ніяк не витративши зароблені кошти - у нього померла мама. Однак після зустрічі з творцем гри, яким весь цей час був гравець під номером №001 (О Іль Нам), Сон Кі Хун поступово приходить в норму, змінює імідж, допомагає братові Сае-пек, а також матері Чо Санг-ву.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Сон Кі Хун телефонує з ведучим просто перед посадкою на літак в США, до доньки, і згодом вирішує розвернутися, щоб почати боротьбу з цією смертельною грою. Їх сюжетні лінії були закриті лише частково, тому вся увага в другому сезоні буде приділена саме їм. Нам можуть показати, як ведучий переміг у цій грі, чому став ведучим і про його стосунки з родиною.

Гра в кальмара, фото: скріншот з відео
Гра в кальмара, фото: скріншот з відео

Такий же туманною персоною виступає вербувальник, який з'явився лише кілька разів, в метро, пропонуючи пограти на велику суму грошей. Частину історії можуть віддати історії О Іль Нама, бо невідомо, чому він вирішив створити цю криваву гру, як відбувалася перша з них і чи є вербувальник або ж Сон Кі Хун йому сином.

Нагадаємо, в Донецьку створили точну копію ляльки з "Гри в кальмара" на 8 рік війни: "Заразили весь світ"

Як повідомляв Знай.ua, Кім Чжу Рен з "Гри в кальмара" "повернулася" до ролі №212 перед другим сезоном: знову в комбінезоні

Також Знай.ua писав, серіал "Гра в кальмара" містив безліч підказок, які ніхто не помітив: все було, як на долоні