З Великобританії прийшли дуже пізнавальні новини. Для однієї дівчини ці новини стали справжнім шоком. Справа в тому, що Алексіс Куїн, як це іноді буває у злегка повних жінок, не помітила, що знаходиться в цікавому положенні. Пологи були для сім'ї 15-річної Алексіс справжнім "сюрпризом".

Про те, що з Алекс сталося кілька років тому вона розповіла в TIkTok, опублікувавши кілька відео.

Історія Алексіс Куїн, скріншот: TikTok
Історія Алексіс Куїн, скріншот: TikTok

В даний момент дівчині вже 19 років, коли вона народила синочка їй було всього 15 і вчилася тоді Алексіс в 11 класі. І так, до історії - того літа дівчинку мучив рефлюкс (печія в стравоході). Тоді Алексіс стала підозрювати, що вагітна, і навіть зробила тест, проте він показав одну смужку, та й місячні у неї не припинялися. Підліток після таких "значних" доказів заспокоїлася.

Історія Алексіс Куїн, скріншот: TikTok
Історія Алексіс Куїн, скріншот: TikTok

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Почався новий навчальний рік, і за словами Алексіс, вона абсолютно нічого не підозрювала. Після одного хоршего дня в школі у неї почала боліти спина, тоді Алексіс не спалося цілу ніч, навіть знеболюючі не допомагали, вранці вона поскаржилася батькам на біль, але ті вирішили, що донька просто не хоче йти до школи.

Дівчина зібралася йти на заняття, але перед виходом зайшла в туалет - тут то все і почалося, 15-річна школярка почала народжувати просто у вбиральні.

Історія Алексіс Куїн, скріншот: TikTok
Історія Алексіс Куїн, скріншот: TikTok

"Моя мама кричала, щоб я спустилася по сходах. Потім подивилася на мою спідницю, щоб перевірити, і впала в шок, коли побачила голівку немовляти", – згадує Алексіс.

Поки мама, яка раптово стала бабусею, приходила до тями, тітка Алексіс викликала швидку допомогу. Але там сказали, що до приїзду медиків їм доведеться справлятися самим за допомогою підказок диспетчера. Пологи пройшли успішно і дівчина чи дівчинка - вирішуйте самі, народила хлопчика. Тепер уже відомо, що Алексіс ростить хлопчика зі своїм хлопцем, батьком дитини.

Історія Алексіс Куїн, скріншот: TikTok
Історія Алексіс Куїн, скріншот: TikTok

Раніше повідомляли, зіркові мами Джамала, Tarabarova, Холоденко і MamaRika розкрили секрет післяпологового схуднення: "Цього буде достатньо".

Як повідомляв Знай.uа, 13-річна дівчинка народила дитину від 17-річного хлопця: ледь встигли в пологовий будинок.

Знай.uа писав, після довгих місяців Коми загинуло немовля, мати звинувачує медиків: "Зрозуміла, щось йде не так...".