Відома українська співачка Тіна Кароль частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік.

Крім музичної діяльності, виконавиця з'являється на різних фотосесіях, іноді демонструючи свою сексуальність і шикарну фігуру. Також її можна помітити на телепередачах і радіо. А зараз вона опинилася на одному дивані зі Славою Дьоміним.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol

Він написав, що у них з'явився час трохи відпочити. Диванчик зовсім невеликий, тому Тіна вирішила злегка прилягти сперся на радіоведучого. А зараз на одному з неофіційних акаунтів Кароль з'явилося і відео з місця подій. Воно носить гумористичний характер, адже артистка вирішила потерти Славу Дьоміна по лисій голові. А чоловік зізнався, що щодня її голить.

Ця ситуація довела до сміху багатьох в тій кімнаті.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Слава Дьомін, фото: Instagram
Слава Дьомін, фото: Instagram

"Приколісти😍", "На його місці повинен бути - я!", "Можна поруч прилягти? Я багато місця не займаю", "Навіть відпочити нормально не дадуть, фоткають в будь-якому місці", "Коли ви вже одружитеся?😂", "Тіна вільна, ти чертовски привабливий, не губися😂", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тіна Кароль не Брітні, а Стас не Ван Дамм: "Вираз мого обличчя говорить..."

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль показала, якою різною вона може бути - Дан Балан кусає лікті: від пристрасної левиці до ніжної кішечки

Також Знай.ua писав, Тіна Кароль в ультракороткій спідниці пофліртувала з "Джастіном Бібером": "Негідниця"