Відома вже далеко не перший рік українська фітнес-тренер, блогерка і ведуча-тренер на шоу "Зважені та щасливі", колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська частенько ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram корисними публікаціями.

Цього разу Марина приготувала своїм передплатникам крутий рецепт, і навіть не один.

Про це стало відомо завдяки новому відео IGTV Марини Боржемської в мережі Instagram.

Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram
Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram

"Ми провели ефір з шеф-кухарем Олександром Огородником, який показав, як легко можна творити чудеса на власній кухні, а не тільки спостерігати за цим в ресторанах.", - розповідає Марина.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Інгредієнт:

- Сир 10% кисле-300 (1 пачка);
- Борошно -50;
- Яйце куряче - 1;
- Цукор;
- Кокосове молоко-250;
- Згущене молоко біле - за бажанням;
- Хурма стигла-1шт;
- Кокосові чіпси / горішки - за бажанням.

Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram
Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram

"Інвентар: ложка, виделка, ніж, каструля, сковорідка/сотейник, шумівка/сито. Ви навіть не уявляєте, що можна створити з цих продуктів! А ми сьогодні це зробили. Зазначайте в коментарях, як вам ефір, і чи все вийшло або залишилися питання.", - додала Марина Боржемська.

Раніше повідомляли, Боржемська, Камінська і Монро зізналися, кого назвали в ліжку чужим ім'ям: погана пам'ять на чоловіків або помста?

Як повідомляв Знай.uа, зіркові мами Джамала, Tarabarova, Холоденко і MamaRika розкрили секрет післяпологового схуднення: "Цього буде достатньо".

Знай.uа писав, "Міс Рівненщина" образила жителів рідного міста - "закидати" помідорами і то буде мало: "Живуть одні алкаші і нищеброди".