Астролог Поля Радість зробила прогноз щодо шоу "Холостячка". Про це повідомляє портал УНІАН.

17 вересня на каналі СТБ стартував новий сезон шоу "Холостячка". Примітно, що його головною героїнею є знаменита українська співачка, яка представляла нашу країну на Євробаченні в 2013 році, Злата Огнєвіч.

Проєкт проходить за аналогом першого сезону. Залицяльники запрошують українську співачку на побачення і проявляють свої почуття. Сама Огнєвіч дарує бутоньєрки тим залицяльникам, які викликають у них більше симпатій.

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

Зараз у проєкт залишилося чотири учасники, які претендують на серце української красуні. Астролог запропонувала, що останній пішов з шоу "Холостячка" Олег Плахотнюк був ідеальним варіантом.

Популярні новини зараз
Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Злата і Олег Плахотнюк. Ідеальний варіант. Я б дала 5 з 5 по експрес-синастрії за умови вибору тільки з цих п'яти чоловіків у всьому світі", - повідомила астролог.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Слідом йде Андрій Хветкевич.

"Зв'язок на рівні емоцій і логіки розуму не простежується. І щоб це зіграло, хлопцеві треба набагато більше часу, ніж рамки проєкту. По дому шлюбу контролер він. В цілому жити можна. Але я б дала 3 з 5", - повідомила вона.

Нагадаємо, Настя Каменських розсекретила Джмеля на шоу "Маска": "Знаю одну людину, у якого була Пасіка"

Як повідомляв " Знай.ua", Данилко, Каменських, Огнєвіч і Дзідзьо зізналися, що робитимуть на Новий Рік: "Люблю сюрпризи"

Знай.ua писав, Оля Полякова і Настя Каменських описали головні якості ідеального чоловіка: "У такому віці потрібно поспішати".