Ірина Дубцова заінтригувала шанувальників несподіваною заявою. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Російська співачка і композитор прославилася, будучи солісткою групи "дівчатка". Також вона перемогла в четвертому сезоні " Фабрики зірок "і є фіналісткою проекту" Фабрика зірок. Повернення". Вона є неймовірно популярною особистість. Зокрема, на її офіційну Інстаграм-сторінку підписано 1,7 мільйона фоловерів, які з радістю коментують кожен її Instagram. Іноді вона спілкується з ними у форматі сторіс.

7 листопада Ірина Дубцова опублікувала фотографію на тлі машини. Дівчина постала на тлі машини в зелених чоботях, чорних окулярах.

"Я грюкнула дверима, я залишила в твоїй машині ВСЕ ..." #своесердце #і #цигарки #промоклі #від #сліз 💚 💔 #скоро", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Фолловери активно почали коментувати фотографію.

"Зелений 😍 💚 Ірочка, дуже чекаємо альбом🤞 🏼"; " Ірина, як ви мені подобаєтеся в проекті "ти супер", яка ви зворушлива в ній. Звичайно, думаю, що і в житті. Всього Вам доброго в житті і творчості. Чекаю ваших пісень, які ви обіцяли написати діткам, ну, і хлопчикову групу!!! 🔥 👏 ❤ ️ "; "Чекаємо❤️❤️❤️", - повідомляють вони.

Раніше повідомляли, екс-холостяк Макс Михайлюк залишив вагітну кохану заради жартів: "знаєте анекдот?".

Як повідомляв Знай.иа, передбачувана переможниця "Холостяка" Ганна Богдан розкрила Їхні стосунки: "Перший".

Знай.иа писав, "Холостяк" Михайло Заливако показав, з ким проводить вільні вечори: "небезпечний тип".