Катерина Кухар розповіла про те, як танцювала балет Жизель. Відповідне відео з'явилося на ютуб-порталі "Світське життя".

Відомий український виконавець, переможець "Х-Фактора" і учасник популярного проекту "Танці з зірками " Mеlovin покинув шоу, проте дуже скоро знайшов, чим зайнятися.

Артист став репортером неділі у Світському житті з Катериною Осадчою.

Катерина Кухар, скриншот youtube Неймовірна правда про зірок
Катерина Кухар, скриншот youtube Неймовірна правда про зірок

Зокрема, Mеlovin взяв інтерв'ю у однієї з суддів даного шоу "Танці з зірками" Катерини Кухар. Як відомо, нещодавно українська знаменитість дала легендарну виставу"Жизель". Mеlovin запитав її про те, як Скільки разів вона виконувала цю роль і чи взагалі вважає вона свої виступи.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Коли я прийшла в театр і коли я тільки почала танцювати, я рахувала. А потім, коли я перший раз поїхала до Франції і станцювала сорок разів "Жизель", сорок разів "Ромео і Джульєтту", я перестала рахувати", - зізнається Катерина Кухар.

Також Mеlovin зазначив, що героїня театру "Жизель" божеволіє. Він поставив запитання Катерині Кухар, де вона підглядає за таким божевіллям.

"На" Танцях з зірками, звичайно", - іронічно зазначила вона.

Нагадаємо, Володимир Остапчук, Оля Цибульська та Катерина Кухар зізналися, чи обговорюють інтимні справи з друзями: "У нас є група в WhatsApp..."

Як повідомляв " Знай.ua", Оля Цибульська зізналася, як поводиться з докучливим залицяльниками: "Послала його"

Знай.ua писав, кума Дзідзьо Оля Цибульська поскаржилася на дивну "болячку": "Червона морда, ви бачите?"