Максим Чмерковський розповів про приємний сюрприз у Києві. Відповідне відео з'явилося на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Україно-Американський чемпіон світу з латинських танців і учасник шоу "Холостяк" Максим Чмерковський, який став одним із суддів культового шоу "Танці з зірками" став популярною особистістю в нашій країні. На його офіційній Instagram-сторінці сімсот сорок три тисячі фоловерів, які активно коментують кожен його пост.

7 листопада чоловік опублікував відеозапис в Instagram, в якому розповів про приємну несподіванку, що трапилася з ним у Києві.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Гуляю по нічному Києву і говорю по телефону. Хтось підійшов, дав мені записку, хотів вам її показати. "Макс, ви супер, спасибі що такі люди як ви є. Киянка". Дуже приємно, величезне спасибі. Але я хочу сказати, що дякувати потрібно Олександра і Ларису Чмерковських. Вони дуже постаралися. Я до цього мав, напевно, більше поганого впливу, ніж хорошого. Дуже класні наші батьки", - повідомив він.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників.