Ефір "Танців з зірками" покинули солістка Kazka Олександра Заріцька та її партнер, п'ятиразовий чемпіон України з бальних танців Юрій Мєшков. Після "танцю за життя" з Костянтином Войтенком фаворитка попередніх ефірів була змушена піти з паркету. Про це розповіли на сторінці проекту в соцмережі Instagram, де за перипетіями шоу стежать майже півмільйона читачів.

«У десятому ефірі шоу покидає пара Олександра Заріцька і Юрій Мєшков. Як тобі такий результат? Поділися своїми думками в коментарях", - запропонували шанувальникам шоу.

Відзначимо, що боротьба за право залишитися в шоу велася дійсно з усією пристрастю - такої рокіровки партнерів в "самбі-вбивці" світ ще не бачив.

Багато глядачів вважають, що таке рішення цілком справедливо.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Судді молодці, все справедливо. Залишилися найсильніші", "Залишилися дійсно гідні фіналісти!", - впевнені фанати танцювального шоу.

Скрін, Instagram "Танці з зірками"
Скрін, Instagram "Танці з зірками"

"Шкода, вона така розумничка!", "Я сиділа і плакала, капець", "Трудяга і борець», «Просто жах, найулюбленіша пара, плачу", "Помінялися партнерами, і зовсім інший ефект!! Дуже", "Як шкода, Саша дуже крута. Буде не вистачати їх пари", - пишуть в коментарях шанувальники Заріцької.

Нагадаємо, Володимир Остапчук, Оля Цибульська та Катерина Кухар зізналися, чи обговорюють інтимні справи з друзями: "У нас є група в WhatsApp..."

Як повідомляв " Знай.ua", Оля Цибульська зізналася, як поводиться з докучливим залицяльниками: "Послала його"

Знай.ua писав, кума Дзідзьо Оля Цибульська поскаржилася на дивну "болячку": "Червона морда, ви бачите?"