Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна, яка була суддею шоу «Маскарад», показала всі свої модні образи в одному відео, яке опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 1.5 мільйона чоловік.

Маша Єфросиніна влаштувала справжній модний показ за лаштунками. Спочатку вона вийшла в халаті, а потім – в розкішних образах, кожен з яких був ефектніше попереднього.

Маша Єфроciніна, фото: Instagram
Маша Єфросiніна, фото: Instagram

"Всі мої наряди для @maskarad_1plus1 створювала команда @olgaslon. Мені було дуже цікаво піти на ці експерименти-побачити себе по-новому! Оля Слонь і Юра Жуйков зробили те, на що сама я навряд чи б пішла свідомо. Але від цього і прикольніше відчуття-ти, начебто, ніколи себе в такому не уявляєш, а потім бачиш результат і розумієш: жінка повинна завжди пробувати щось нове. Спасибі, хлопці! Спасибі і мої б'юті-чарівниці", - підписала вона Відео.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Крім того, вона зазначила, що настрій їй за лаштунками піднімав актор Юрій Ткач.

"П. С. Юрка @yuriy_tkach а тобі завжди уклін-ось з ким іржати добре", - зізналася зірка.

«У всіх образах очманіло. Але зелений - це прям ваш колір на 100%», «Маша, зелений однозначно ваш колір», «Остання сукня рожева вау», «2-ге чорне - то ваше, а взагалі, гарна жінка, як казала Мерлін Монро, гарна навіть у мішку», «Я не бачу вбрання, ви їх затьмарюєте», - захоплюються шанувальники в коментарях до відео.