Популярна українська телеведуча, а також інтерв'юер Маша Єфросиніна, яка останнім часом часто піднімає тему про права жінок, приготувала для своїх слухачів і глядачів "сюрприз".
Справа в тому, що Маша стала запрошеною зіркою на популярний проект "Ліга сміху", де виступає тренером команди "Моя провінція". Тепер у телеглядачів є кілька незабутніх образів Маші, можна вже навіть вибрати.
Про це стало відомо завдяки новій публікації Маші Єфросиніної в мережі Instagram.

"Шо по Лізі? Дивилися? Піратша або пожила озаботка? Урочисто вітаю нас з @moya_provincia з виходом у фінал", - пише Маша.

Маша Єфросиніна, скріншот: Instagram
Маша Єфросиніна, скріншот: Instagram

У новому відео можна помітити, що у Маші Єфросиніної перед фіналом "Ліги сміхи", який повинен пройти в Києві 9 листопада, є багато простору для творчості. Цього разу в мережі з'явилися - піратка, з милицею, а також поживша своє "збуджена" домогосподарка з батоном і цигаркою.

Маша Єфросиніна на "Лізі сміху", скріншот: Instagram
Маша Єфросиніна на "Лізі сміху", скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще