Відома українська модель plus-size Міла Кузнєцова поділилася дитячим знімком і показала, якою милою крихтою вона була 31 рік тому.

Відповідний Відеоролик красуня з найбільш пишними формами в Україні опублікувала в соціальній мережі TikTok, який вона використовує для просування свого образу.

"Суть тренда-показати, як ти змінився, використовуючи тільки два фото», - йдеться у відеоролику.

На першому знімку, зробленому в далекому минулому, складно дізнатися майбутню "Міс Світу плюс сайз Королева" 2019 року. Малятку на фото – приблизно рік, у неї коротке чорне волосся, злегка перелякані очі і круглі щічки. Дитина в дитячому стільчику більше схожий на хлопчика, ніж на дівчинку.

@slezhuzatobou

Как Вам изменения?)

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
♬ оригинальный звук - Alenastewardess

На другому знімку-32-річна Міла блищить в розкішній сукні золотого і блакитного кольорів. Вона встигла не тільки вирости, але і пофарбувати волосся в білий колір.

"Як вам зміни?", запитала вона у своїх шанувальників в соцмережі.

"Красотулька!",- схвалили зовнішній вигляд моделі її віддані фанати.

Міла Кузнєцова, фото: Instagram
Міла Кузнєцова, фото: Instagram

Нагадаємо, Міла Кузнєцова зізналася всім, як позбавлялася від дитячих комплексів, і скільки грошей їй пропонували за інтимні послуги.

Знай.uа писав, Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей станцювала тверк на камеру