Як відомо, не так давно на телеканалі "Україна" стартував другий сезон гіпершоу "Маска", де зірковий детектив Оля Полякова раптово вирішила поділитися своїми сексуальними фантазіями.

Минулої суботи глядачі каналу "Україна" побачили третій випуск улюбленого шоу "Маска". Один з учасників проекту подарував зірковим детективам інтимні аксесуари і змусив Олю Полякову в шкіряному міні виконати пристрасний танець.

Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"
Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"

Під час третього випуску глядачі побачили ще шість таємничих учасників, які вразили яскравими виступами і заплутаними загадками, і звичайно ж, не обійшлося і без сюрпризів.

Кажан перед тим як виконати пісню You Can Leave Your Hat On музиканта Joe Cocker вирішив з самого початку подарувати зірковим експертам різноманітні інтимні аксесуари, і вони викликали у них неоднозначну реакцію.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Полякова і Данилко, фото з Instagram
Полякова і Данилко, фото з Instagram

"Ой, це що? А,"розчепірка"... для ручок, для ніжок - я таке люблю!" - коментує зірковий детектив шоу "Маска" Оля Полякова. А ось Андрію Данилку подарунок не сподобався, так як у нього була звичайна маска на очі, і він пожартував, це щоб закрити його, прямо як в паранджі.

Оля Полякова як тільки почалася пісня почала танцювати поруч зі своїми колегами, після чого опинилася на руках у Дзідзьо. Під кінець пісні співачка вийшла на сцену до кажана, і почала шукати відповіді на запитання, Хто ж там ховається.

Оля Полякова, скріншот: Youtube
Оля Полякова, скріншот: Youtube

"Про всяк випадок я його понюхала, так що у мене є підказка, – поділилася Оля Полякова в ефірі каналу "Україна". - Під маскою ховається людина середніх років – не старий, але вже не дуже юний. Я його помацала за плечі-там немає поролону, там чиста фігура, є м'язи і трохи жирку, зовсім трохи".

Виходячи їх старих підказок, зірки припустили, що там може бути Віталій Борисюк, Остап або Дмитро Ступка, Богдан Бенюк або Георгій Хостікоєв.

Нагадаємо, що Оля Полякова і Настя Каменських знайшли "конкурентку" на шоу "Маска"

Раніше повідомляли, що Оля Полякова показала запухлу дочку Машу після нічних розваг

Також, Дзідзьо "замовив" Полякову в шкіряному костюмі з секс-шопу для Андрія Данилка