Відома українська дзюдоїстка, чемпіонка і зірка літніх Олімпійських ігор-2020 в Токіо Дар'я Білодід активно ділиться з шанувальниками яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить вже майже півмільйона людей.

Цього разу красуня попрощалася з холодним і дощовим Києвом, і вирушила на відпочинок у теплі краї. У своєму новому повідомленні спортсменка похвалилася відмінною фігурою, позуючи на пісочку в Арабських Еміратах.

"Hi from sunny Dubai (Привіт з сонячного Дубая)», - поділилася сонячним настроєм дівчина.

Скрін, Instagram Білодід
Скрін, Instagram Білодід

На пляжі вона опинилася в зеленому купальнику-бікіні, поверх якого одягла біле боді з номером на грудях. Хоча, можливо, це такий фасон купальника. Вона стоїть на колінах на піску, притримуючи рукою козирок білої панамки.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Скрін, Instagram Білодід
Скрін, Instagram Білодід

Її волосся розпущене, а очі Дівчина сховала за сонцезахисними окулярами.

"Красуня, гарного відпочинку», «Bold and beautiful hot (смілива і красива, гаряча)», "просто пляжна модель", - оцінили знімки її шанувальники.

Нагадавши, найкрасивіша спортсменка України Дарина Білодід зізналася, як змінилося її життя в статусі мільйонерки: "Я не Свята"

Як повідомляв Знай.иа, Анна Різатдінова похвалилася своїми кращими друзями, і це далеко не Діаманти: "всі дівчата обзавидуются"

Також портал Знай.иа писав, що Марина Бех-Романчук похвалилася пресом, якому позаздрить навіть красуня Білодід: кубики мрії