Популярна українська співачка Ірина Федишин, яка частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, цього разу пустила їх до себе під час ранкового чепуріння перед дзеркалом.

Відповідну публікацію зірка розмістила на власній сторінці в соцмережі, де за її життям стежать близько 400 тисяч осіб.

Цього разу блондинка з довгими ногами поділилася відео того, як їй роблять зачіску. Ірина тільки прокинулася і ще не встигла нафарбуватися, зате над її волоссям уже працює перукарка із плойкою.

«Ранковий Fashion (повна версія треку у шапці профілю)», - підписала вона відеоролик. Для ранкових приготувань вона вдягнулася у відвертий топ бузкового кольору без брителей, та коротенькі білі шорти у синіх малюнках.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ірина Федишин, фото: Instagram
Ірина Федишин, фото: Instagram

На столі, де розкладена косметика та інше приладдя для краси, помітний також великий букет рожевих троянд у вазі.

«Іра - дівчинка-сексі», «Ранковий Fashion. А ви наше ранкове сонечко. Прекрасна!», - захоплено пишуть в коментарях до публікації фанати співачки.

Нагадаємо, Ірина Федишин назвала речі, які роблять її щасливою щодня: дівчатка, записуйте.

Як повідомляв "Знай.ua", Ірина Федишин зробила відчайдушний крок слідом за сином: "Щоб мрії збувалися".

Знай.ua писав, Ірина Федишин в яскравому купальнику їхала в Єгипет, а потрапила в Туреччину: "Без задньої думки". За годину до реєстрації на літак вони перебуваючи в паніці почали давати запити на інші готелі, проте все було безрезультатно. Тому сім'я співачки вирішила зупинити авто і піти в Києві на піцу.