Активна користувачка Instagram, українська співачка і телеведуча Злата Огнєвіч, на сторінку якої підписано 378 тисяч фоловерів, розказала про всі деталі своїх "відносин" із соціальною мережею.

В інтерв’ю програмі "Зірковий шлях" на каналі "Україна" співачка зізналася, що "сидить у телефоні" більше 4 годин кожного дня. Злата розповідає, що зробила аккаунт після участі у конкурсі "Євробачення". Зараз на її сторінці більше 2 тисяч публікацій.

"Я своє життя без Instagram не уявляю", - каже співачка.

Злата Огнєвіч, скриншот youtube Зірковий шлях
Злата Огнєвіч, скриншот youtube Зірковий шлях

Надокучливих фанатів, які більше схожі на сталкерів, бо караулять співачку то тут, то там, щоб випадково зустрітися, Злата блокує.

"Є заблоковані фанати, які переслідують мене інколи, вони навіть знають, де я живу", -схвильована Огнєвіч.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нав’язливі прихильники буває скидають їй свої оголені фото і одразу ж потрапляють у бан. Злата відмітила, що найбільше безглуздих повідомлень надсилають навесні та восени.

"Якісь вірші, якісь фото, якісь незрозумілі посилання, якісь там послання типу "Я твій тато", навіть було таке", - дивується співачка і намагається на такі прояви не реагувати.

З хейтерами у Злати розмова коротка: "Якщо ви заходите на мій простір, поливаєте мене брудом, то не чекайте у відповідь, що я буду вам надсилати квіти". Але мама співачки зазвичай стосовно хейту переживає і може через якісь коментарі півночі не спати.

Злата Огнєвіч з мамою, скриншот youtube Зірковий шлях
Злата Огнєвіч з мамою, скриншот youtube Зірковий шлях

На питання щодо листування із Дзідзьо, фото з яким співачка викладала нещодавно, Огнєвіч відповіла: "Це особисте вже питання, я не коментую".

Злата Огнєвіч та Дзідзьо, скриншот youtube Зірковий шлях
Злата Огнєвіч та Дзідзьо, скриншот youtube Зірковий шлях

Мріє зараз Злата про те, щоб підписників у неї було ще більше: "Може 3-4-5 мільйонів, не знаю, скільки вже Instagram дасть".

Знай.ua нагадує: "Люблю, а завтра вже не люблю": напівгола "Холостячка" Злата Огнєвіч пояснила українкам, хто такий "нормальний чоловік"

Як раніше повідомляв Знай.ua: Фаворит "Холостячки" Злати Огнєвіч Макс Тарапата знайшов собі нового янгола: "А ви займаєтеся?"

Також Знай.ua писав: Кого обере Злата Огнєвіч на проєкті "Холостячка": астролог зробив прогноз