Відома українська співачка Тіна Кароль частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік.

Музична діяльність - не єдине, чим займається виконавиця у своєму житті. Вона періодично з'являється на фотосесіях, на радіо і телебаченні. А зараз, як виявилося, її фанати "атакували" радіоведучу з Казахстану Оксану Казак, до якої Тіна прийде на ефір у вівторок, 9 листопада.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

"Працювала сьогодні цілий день, мені було не до Instagram. Тільки що приїхали додому з дитиною, відкриваю Instagram, а у мене там повний Direct заявок, повідомлень неймовірних від фанатів Тіни Кароль. Якимось чином вони дізналися, що у нас з нею інтерв'ю. Їх дуже цікавить особисте життя Тіни Кароль. Фанати не сплять, навіть мене встигли атакувати", - каже Оксана.

Інтерв'ю з Тіною Кароль, скріншот: Instagram Stories
Інтерв'ю з Тіною Кароль, скріншот: Instagram Stories

Після цього жінка попросила натомість підписатися на її сторінку.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Тіна може за старою традицією "запізнитися" на ефір, якщо побачить, що там будуть незручні питання", "Там така творчість останнім часом, що реально більше нічого обговорювати, окрім як піар з Баланом", "Найбільша сенсація буде, якщо з'ясується, що у неї вже є донька",- пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тіна Кароль натерла лису "родзинку" Славі Дьоміну при всіх: "На його місці повинен бути я"

Як повідомляв "Знай.ua", тіні Кароль допоміг молоденький красунчик, і це не Дан Балан: "Тримай мене, не відпускай"

Знай.ua писав, Тіна Кароль не Брітні, а Стас не Ван Дамм: "Вираз мого обличчя говорить..."