Донька відомої російської актриси, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк Анна частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями, відео та історіями з життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік.

Як стало відомо зовсім недавно, дівчина готується до весілля. В одній з Stories вона зізналася фанатам, що заручена і виходить заміж - бо запропонувала вгадати, заручена вона, Відповідь так - позитивна.

Анна Заворотнюк, фото: Instagramа
Анна Заворотнюк, фото: Instagramа

Обранця Анна не показує, проте познайомилася з ним у Нью-Йорку, навчаючись в університеті за спеціальністю "Бізнес-адміністрування". У відносинах вони перебувають вже близько шести років.

Її молодий чоловік родом з РФ, Москва. Він теж навчався в США і повернувся на батьківщину після навчання.

Анна Заворотнюк, скріншот: Instagram Stories
Анна Заворотнюк, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Остання публікація на сторінці Анни Заворотнюк розповідає про подорож до Європи, яка почалася з Будапешта.

"Будапешт наповнений надихаючою архітектурою і безтурботною атмосферою. Місцевий парламент-покращена і оновлена версія Вестмінстерського палацу з Лондона. А ви помічали їх візуальне схожість?", - зізналася вона.

Нагадаємо, донька онкохворої Заворотнюк поскаржилася на чорну смугу в житті: "Тільки мені так не щастить?"

Як повідомляв "Знай.ua", донька онкохворої Анастасії Заворотнюк злякалася хлопця-тирана: "Коханий, вибач"

Знай.ua писав, донька онкохворої Анастасії Заворотнюк провела ревізію на улюбленому курорті українців: нагодували від пуза