Анна Семенович показала як проводить свій вільний час. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Колишня подруга і колега Жанни Фріске, 40-річна співачка і екс-учасниця групи "Блестящие" Анна Семенович нещодавно стала радіоведучою.

А ще артистка активно веде свою сторінку в Instagram, де не перестає вражати шанувальників своїми відвертим фото і відео. Там у неї величезна армія з двох мільйонів фоловерів, які лайкають і коментують кожен її пост.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

7 листопада знаменитість опублікувала фотографію з відпочинку біля моря. Жінка постала в купальнику кольору Інфініті. Вона зазначила, що любить балувати себе.

"Ось люблю я себе побалувати і полюбити , для мене дуже важливо знаходити на себе час☺️. Мені пощастило, що мені дуже цікаво проводити час з собою. Я весь час щось вивчаю, жартую і кайфую від себе і від життя 🙏 🏼 і це не егоїзм , це розвиток і прийняття!",- повідомила вона.

Раніше повідомляли, Міла Кузнєцова з 15-м розміром розповіла, як ростуть її груди: "стає з кожним роком все більше і більше".

Як повідомляв Знай.uа, шанувальники шоковані виглядом розповнілої Анни Семенович: "Бабкіна молодше виглядає".

Нагадаємо, Леся Нікітюк перетворилася на відьмочку перед Хелловіном: як Аліса Мілано з "Зачарованих". Леся Нікітюк показала ідеальне перевтілення, опинившись в шикарному вбранні з величезним капюшоном