Відома британська кіноакторка і фотомодель Емма Уотсон, яка знайома всьому світу завдяки ролі Герміони в легендарному фільмі "Гаррі Поттер", обожнює радувати свою значну армію шанувальників цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 61 мільйона чоловік.

Як відомо, 31-річна знаменитість є послом доброї волі ООН з 2014 року, активно бере участь у різних благодійних і соціальних акціях, виступаючи на захист жінок і за рівність статей. Також акторку дуже хвилюють і питання зміни клімату та запобігання екологічної катастрофи.

Емма Уотсон, фото Іnstagram
Емма Уотсон, фото Іnstagram

У своєму Instagram Емма поділилася відео за участю молодої дівчини на ім'я Грета Тунберг зі Швеції, яка виступила на 26-ій Конференції Сторін ООН зі зміни клімату (COP26) в Глазго.

Як заявила Уотсон, Грета називає себе справжнім ботаніком. У своєму юному віці дівчина вже є кліматичним і екологічним активістом, а також учасницею руху "П'ятниці заради майбутнього", яке являє собою міжнародний міжсекторальний рух студентів, які виступають за зміну клімату в усьому світі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Вона ідентифікує себе до аутистичного спектру, який вона називає своєю суперсилою", - додала Емма Уотсон.

Нагадаємо, що Емма Уотсон повертається в кіно? Герміона з "Гаррі Поттера" забула про весільну сукню і взялася за камеру

Як повідомляв Знай.uа, Емма Уотсон виходить заміж? Герміона з "Гаррі Поттера" з'явилася в образі нареченої

Також портал Знай.uа писав, що в світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною