Лідія Таран потрапила у ДТП. Водій таксі, у якому вона поверталася додому, через погану видимість і відсутність обов’язкового знаку аварійної зупинки вчасно не помітив аварію на дорозі. Про це вона сама розповіла в ефірі ТСН.

Таксист змушений був виїхати на іншу смугу, а там теж стояло авто. Від удару таксі, в якому їхала Лідія, спалахнуло.

«Зі мною все гаразд, чесно! Мама каже, покажись мені. Ось, показуюсь. Я вже відійшла…. Але все більше починаю думати, що, якби двері були заблоковані і я не вискочила, і вчасно б не загасили, і вона (машина) таки вибухнула, то… я б з вами сьогодні не говорила. Ці думки мені трошки не дають спокою. В цілому зі мною все нормально – трохи побила коліна, поцарапала руки, тому що стрибала на асфальт», - згадує Лідія.

Аварія Лідії Таран, фото: скріншот
Аварія Лідії Таран, фото: скріншот

«Я собі їхала в таксі, подзвонила дитині, казала, що буду через 10 хвилин. Наступне, що пам’ятаю… Далі, як у кіно: розумію, що водій різко здає вправо і починає гальмувати одночасно. Я розумію, що зараз буде «бах», стається «бах», я вдаряюся об сидіння переднє, і спрацьовують всі ці подушки на передньому сидінні, а машина продовжує рухатися. Водій вискакує з неї на ходу, машина палає і продовжує їхати. І я розумію… Я вискочила, перекотилася через праву смугу, і коли котилася, я розуміла – головне, щоб мене зараз не задавили. Бо вискочити – це одне, а коли тебе задавлять машини на іншій смузі – то інше», - додала вона.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Пожежу зуміли загасити «добрі люди, які передавали вогнегасники по рядах». В результаті з’ясувалося, що сталося не одне, а одразу три ДТП в одному місці – через відсутність аварійного знаку.

Нагадаємо, що Лідія Таран перетворилася на "синій квадрат" у невдалому вбранні

Раніше повідомляли, що Лідія Таран показала підрослу дочку від Андрія Доманського

Також Знай писав, що Хливнюк з Бумбоксу розлучився з дружиною, а колишня тут же покращала і проявила почуття гумору