Відома на весь світ американська поп-співачка, яка ще на початку "нульових" почала розривати всі музичні рейтинги, але потім, ближче до середини "десятих" поставила кар'єру на паузу, схоже, продовжує завойовувати серця старих і нових шанувальників.

Справа в тому, що вже не перший рік тягнеться скандал з батьком Брітні, який нібито розпоряджається її особистими грошима. Однак співачка не збирається зупинятися.

Цього разу 39 - річна співачка показала дуже Відверті кадри прямо зі спальні-так, Брітні сфотографувала сама себе в одних трусиках. Про це стало відомо завдяки новій публікації Брітні Спірс в мережі Instagram.

Публікація Брітні Спірс, скріншот: Instagram
Публікація Брітні Спірс, скріншот: Instagram

"Я використовувала справжню фотокамеру, вчора в своїй кімнаті вперше ... я поставила її на підставку, увімкнула таймер і отримала ось це! Це для мене - жовті стрінги і Мінні Маус на ліжку!", - підписала публікацію Брітні.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Публікація Брітні Спірс, скріншот: Instagram
Публікація Брітні Спірс, скріншот: Instagram

Можна помітити, що Брітні опублікувала парочку знімків. На кадрах шанувальники можуть побачити, що співачка встигла повернути собі дуже підтягнуту фігуру, а також невелике тату, яке мимоволі визирає з-під жовтих трусиків.

Поруч на ліжку з білосніжною постільною білизною лежить іграшка у вигляді улюбленої подружки Міккі Мауса-Мінні (мультяшні персонажі зі всесвіту Дісней).

Раніше повідомляли, Брітні Спірс і Мадонні зробили непристойну пропозицію: "Я ще жива!".

Як повідомляв Знай.uа, Брітні Спірс звинуватила матір в муках з опікунством батька: "Тварина".

Знай.uа писав, Брітні Спірс стала "жертвою злочину", руки скуті і криваві сліди не шиї: "Її знайшов сусід...".