Відомий український співак Віктор Павлік, який нещодавно став батьком знову, поділився з шанувальниками новим знімком зі сином Михайликом.

У народного артиста України Віктора Павліка - чимало шанувальників, і час від часу він старається потішити їх новими знімками, відео чи просто цікавими подіями з особистого та творчого життя. Всім цим він ділиться на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 80 тисяч фанатів.

Цього разу виконавець розмістив знімок синочка, супроводивши його лише емоджі у вигляді червоного сердечка.

Скрін, Instagram Павлік
Скрін, Instagram Павлік

Хлопчик вже майже самостійно стоїть на ніжках, та виглядає задоволеним життям. Він вдягнений у спортивний костюмчик сірого кольору з яскравими нашивками, та жовтогарячі шкарпеточки.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Очі в Михайлика татові – такі ж темні і виразні.

«Красотень!!!», «Татове щастя!», «Який великий вже!», «Обалденный и папа и сынуля!!!!!», «Чудесная парочка!», - захоплюються побаченим прихильники співака.

Фото зі сторінки Віктора Павліка
Фото зі сторінки Віктора Павліка

«Копія Тато! Всіх Благ!», «Красунчики. Дуже класні, ростіть здорові та щасливі», «Здоров'я та щастя малому та батькам», - додають інші коментатори.