Кризи, зради, розставання – цим подружжю вдалося подолати все. Хоча вжитися з зірками і нелегко, деякі з цих пар збудували відносини тривалістю понад 25 років. Секрети найміцніших шлюбів шоу-бізнесу – у сюжеті "Світського життя".

Народна артистка України Ольга Сумська та актор Віталій Борисюк – одна з найміцніших подружніх пар українського шоу-бізнесу. А починалося все зі зради. Сумська закохалася в Борисюка, коли була дружиною Євгена Паперного.

Перебуваючи вдома у коханця Борисюка, Ольга взяла його фото і поклала собі до сумочки. Чоловік знайшов фото і влаштував скандал, який став початком розлучення.

Цієї весни Сумська і Борисюк відсвяткували срібне весілля.

Секретом міцного шлюбу Сумська вважає витримку.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Перед тим, як сказати щось таке, я ще добре подумаю і порахую до 5-10, і запитаю, чи варто», - каже вона.

Так само святкували річницю весілля і Павло Зібров та його дружина Марина. Вони зустрілися, коли обом було за 30, а за плечима були попередні шлюби.

«Прийшов гарний парубок, танцює, співає… А я теж гарна, в червоному костюмі», - згадує жінка.

Тепер вони разом в режимі 24 на 7, і не шкодують про це. Дружина стала концертною директоркою співака. Відпочивають одне від одного в окремих спальнях.

«Я до неї стукаю, тому що вона живе окремо…Ну, так, я хроплю і заважаю спати їй… Тук-тук-тук, графине, можна?», - сміється Зібров.

Подружжя Бабкіних обвінчалися таємно, хоч і були на той час одружені. За 13 років вони стали творчим тандемом і багатодітними батьками.

«Ми однакові. Я – це Сніжана в чоловічому образі. Ми рухаємося синхронно», - впевнений Сергій Бабкін.

Хоча зовсім нещодавно він зізнався, що зраджував дружині, проте вона знайшла в собі сили пробачити.

Скрін, відео YouTube Бабкін
Скрін, відео YouTube Бабкін

Співачка Онука зі своїм чоловіком на третьому побаченні вирішили їхати до Чорнобиля, і це стало для них знаковою подією.

Нагадаємо, що новий сезон комедійного серіалу "Юрчишини" націлився на славу "Сватів": Ольга Сумська, Анна Кошмал і Георгій Делієв стали родиною

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Сумська спровокувала скандал у гримерці: "Я теж хочу лазанью!". Після зйомок шоу стався справжній скандал через те, що колегам телеведучої не вистачило овочевої лазаньї.

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Сумська затягла Віталія Борисюка в затишне містечко прямо на концерті: молоді позаздрять