Тіна Кароль зробила анонс на шанувальників. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Тіна Кароль-одна з найбільш популярних українських співачок, яка навіть представляла нашу країну на міжнародному шоу Євробачення п'ятнадцять років тому.

На її Instagram підписано 1,8 мільйона осіб, а на Тікток-сторінці 289,1 тисячі фоловерів, з якими вона ділиться різними подробицями особистого і творчого життя. Іноді вона спілкується зі своєю аудиторією в Insta-stories.

9 листопада українська співачка опублікувала пост в соціальній мережі Instagram. Жінка постала в чорному довгому костюмі. У підписі до знімка вона повідомила, що виступт перед казахським телебаченням.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Не пропусти, завтра о 9:00 (Київ 5:00) ранковий ефір на Almaty.tv", - підписала вона даний знімок.

Раніше ми писали про те, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею

Також Знай.иа нагадує:Тіна Кароль показала, якою різною вона може бути - Дан Балан кусає лікті: від пристрасної левиці до ніжної кішечки.

Також портал Знай.иа писав, що Тіна Кароль зізналася, де вона пропадає цілодобово безперервно: "Давно не відчувала себе такою сексуальною...". Як повідомила співачка, за цей рік вона створила цілих три альбом. Жінка сама писала тексти і музику, щоб порадувати своїх шанувальників творчими новинками.