Моргенштерн потрапив у черговий скандал, влаштувавши перепалку з глядачем на концерті в Дубаї.


Відповідне відео опублікували глядачі з концерту.

Так, стало відомо, що музикант Моргенштерн вступив в словесну перепалку з одним з глядачів на концерті в Дубаї. Відзначимо, що один із слухачів перервав виступ музиканта і попросив не матюкатися через те, що в залі знаходяться діти.

Моргенштерн, скріншот з відео
Моргенштерн, скріншот з відео

"Відразу про мат. Якщо тут є дітлахи - вибачте. Ваші батьки знали, куди вас ведуть. Я живу життя і роблю що хочу. Те, що ти сюди прийшов – твоє бажання, не моє. Я тебе що, змушував?"- поцікавився Моргенштерн.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Після цього реп-виконавець попросив передати мікрофон глядачеві в залі, щоб він зміг з ним поспілкуватися.

"Ми не приходили на твій концерт, але коли я почув твою промову, то вирішив повернутися і розібратися з тобою", — відповів обурений чоловік.

Моргенштерн, скріншот з відео
Моргенштерн, скріншот з відео

Після цього обурений глядач запропонував Моргенштерну "вийти", щоб вирішити питання "по-чоловічому", але він відмовився. Після нетривалої словесної перепалки виконавець продовжив концерт.

"Дорогий, я абсолютно не проти твоїх поглядів на життя. Йди до себе в зал, займайся і х**сось мене, ці люди прийшли веселитися, ти ніхто, щоб заважати їм веселитися", - підсумував артист.

Нагадавши, що Моргенштерн влаштував молодій дружині Діларі "гру в кальмара": "Переможені вибувають"

Раніше Знай писав, що дружина скандального репера Моргенштерна Ділара приміряла нашийник і велосипед, добре сидять

Також Знай повідомляв, що робити, якщо дитина стала фанатом Morgenshtern - поради від психолога Дмитра Карпачова. Чи можна вплинути на музичний смак своєї дитини