Відома українська співачка Ані Лорак, яка давно живе і продовжує свою творчу діяльність в Росії, любить радувати багатомільйонну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить 7 мільйонів чоловік.

Цього разу Ані Лорак привітала з днем народження близьку для себе людину, яка зробила великий внесок у розвиток її творчості.

У Insta Stories співачка показала спільне фото з Дімітрісом Контопулосом - грецьким композитором, який написав музику для багатьох її успішних пісень в альбомі 2013 року "Запалюй серце". Талант композитора фанати могли оцінити в треках: "Таємниця", "Щаслива зірка", "Дні без тебе". Також в 2008 році він спродюсував пісню "Shady Lady", складену Кіркоровим і виконану Ані Лорак, яка представляла Україну на конкурсі пісні Eurovision і посіла друге місце.

Скріншот з Insta Stories, Ані Лорак
Скріншот з Insta Stories, Ані Лорак

Дімітріс Контопулос також відомий своїми роботами з такими виконавцями, як Сергій Лазарєв, Сакіс Рувас, Фарід Мамедов, Анна Віссі, Demy, Костас Мартакіс, Дмитро Колдун та іншими.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше ми писали про те, що після провального інтерв'ю в Україні, Ані Лорак вирішила "погорювати" на плечах у багатих шейхів: "Ніжні моменти"

Нагадаємо, що Ані Лорак взялася за старе, але Мурата не згадала: "Не залишай мене"

Як повідомляв Знай.uа, Ані Лорак "втратила" доньку? Наречена Мурата Налчаджіоглу показала, як вживається в роль мами

Також портал Знай.uа писав, що двух колишніх Алли Пугачової "забанили" для України: Максим Галкін поповнив "чорний" список Мінкульту слідом за Кіркоровим