Леся Нікітюк, Дар’я Петрожицька, Alyona Alyona, Андре Тан, Оля Цибульська розповіли, як вживаються із своїми пухнастими «шкідниками», у проекті «Зірковий шлях» на каналі «Україна».

Наприклад, Леся Нікітюк кілька років тому мала неприємність – її пес Рафік погриз її улюблені туфлі-човники.

«Такі, класичні, під усе. В кожної дівчини мають бути такі туфлі. І він мені їх так погриз, що я приходжу, дивлюся на цей туфель – а він під столом тако…», - розповіла вона.

Тоді зірка насварила пухнастого бешкетника, а зараз запевняє, що неприємні сюрпризи – в минулому.

Скрін, відео YouTube Анатолій Анатоліч
Скрін, відео YouTube Анатолій Анатоліч

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ведучий Анатолій Анатоліч скаржиться на собаку Айзу – та гризе все, що знайде.

«У нас собака Айза, і вона їсть за секунду все, що погано лежить. Мої капці дорогі, колонку, подушку, іграшки. Вона мала ще, ми розуміємо і трохи обмежуємо її», - згадує ведучий. Проте покарання не допомагають.

Кішка співачки Анни Трінчер не зважає на жодні заборони, хоча зірка називає себе «суворою мамою» і карає тварину.

«Вона знає, хто в домі господар. Але було таке, що я 2 дні на зйомках – і вона накакала мені в капці, обпісяла всю квартиру, загризла поролонові мочалки», - зізналася Анна.

Скрін, відео YouTube Анна Трінчер
Скрін, відео YouTube Анна Трінчер

Дизайнер Андре Тан згадує про зіпсоване брендове взуття.

«Мої нові туфлі Gucci були помічені, навіть колір помінявся. Любить кіт поролон, і мої нові туфлі. Розгризені мої ескізи, мабуть, вони дуже смачні, і улюблені домашні квіти, навіть не беру до уваги. Всі дивани, дорогі, розцарапані», - скаржиться Андре.

Скрін, відео YouTube Андре Тан
Скрін, відео YouTube Андре Тан

Оля Цибульська вже навіть не реагує на витівки кота – той дере всі меблі. Змирилася з цим і Alyona Alyona, якій кіт подер диван і шпалери.

Раміна Есхакзай розповіла, як переїхала до нової квартири і придбала килим за 5 тисяч гривень, і його помітила собака. Кілька хімчисток не допомогли позбавитися від запаху.

Акторка Дар’я Петрожицька скаржиться на своїх котів.

«Кіт у нас просто прибацаний на всю голову. Колись він стрибнув на ноутбук і зламав кришку, потім виколупав звідти кнопки», - згадує зірка.

Асія Ахат поділилася історією про пса, який залишав за собою величезні калюжі та зїдав телефони чи пульти від телевізора. Його довелося виселити «в двокімнатну будку» біля будинку.

Нагадаємо, Світлана Лобода розповіла, як збирає шкарпетки з гримерок: "Завжди вимагаємо зволоження"

Як повідомляв Знай.ua, Леся Нікітюк змусила українців ридати під Rammstein: ледь не розстріляли вагітну

Також Знай.ua писав, Ліндеманн в минулому: Світлана Лобода похвалилася "розумною" любов'ю з таємним чоловіком