Українські лікарі повідомили дуже важливу інформацію для всіх жителів нашої країни. Вони розповіли, як можна захистити свої судини і уникнути такого жахливого явища як інсульт.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Факт»

За словами лікарів, необхідно частіше їсти волоські горіхи і яблука, так як вони допоможуть зміцнити судини людини і знизити розвиток інсульту.

Інсульт - справжній страх для кожної людини. Багато людей бачили, як їхні родичі переживали цю страшну хворобу. Інсульт може передаватися не тільки генетичним шляхом.

Завідувач відділенням неврології №1 Київської міської клінічної лікарні №3, Заслужений лікар України Сергій Пелешок поділився дуже страшною інформацією і повідомив про те, що кожної третьої людини на землі чекає інсульт.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Сергій Пелешок повідомляє, якщо у людини почастішав головний біль, порушилася координація руху, з'явилися оніміння кінцівок або часті скачки тиску, то це дуже тривожний дзвіночок. Ці симптоми можуть говорити про те, що у людини розвивається інсульт.

Медики кажуть, що убезпечити себе від страшного діагнозу можна простими шляхами – менше нервувати, уникати стресів, контролювати рівень цукру в організмі і знизити рівень холестерину.

Варто підкреслити, що якщо додати в свій харчовий раціон гранат, яблука, волоські горіхи, оливкову олію і цибулю, то це захистить вас від утворення інсульту.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі розповіли, що в госпіталі випадково поїли людей водою з унітазу.

Нагадавши, що в мережі розповіли, що навіть у диких гієн виявили ковид.