Знаменитий український футболіст, легенда вітчизняного спорту Андрій Шевченко, який грав за київське "Динамо", італійський "Мілан" і лондонський "Челсі", не дуже часто балує своїх фанатів особистими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Але ж там за його життям стежить більше одного мільйона чоловік.

Однак цього разу колишній тренер української збірної з футболу поділився знімком зі своїм другим сином, Крістіан. Хлопчику виповнилося 15 років, і батько вирішив привітати його таким чином.

«Happy 15th Birthday Kristian! We are so proud of you. Keep reaching for the stars. We love you (З 15-м Днем Народження, Крістіан! Ми так пишаємося тобою. Продовжуй тягнутися до зірок. Ми любимо тебе)", - підписав миле фото щасливий татко.

Скрін, Instagram Шевченка
Скрін, Instagram Шевченка

У шлюбі з Крістен Пзік, американською моделлю, у Андрія з'явилися четверо синів. Крістіан народився в листопаді 2006 року. Про те, щоб поповнити сімейні ряди ще й донькою, Андрій і Крістен поки не замислюються, зізнався футболіст в одному зі своїх інтерв'ю в «Світському житті».

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Сім'я Андрія Шевченка, фото: Instagram
Сім'я Андрія Шевченка, фото: Instagram

Нагадаємо, Андрій Шевченко показав свою "копію" і підростаючого 17-річного чемпіона: "Не можемо повірити". Колишній тренер збірної України Андрій Шевченко поділився фотографіями зі своїм сином Джорданом, у якого був День Народження.

Як повідомляв " Знай.ua", красуня з модельною зовнішністю: чому Андрій Шевченко роками ховав від усіх свою дружину

Знай.ua писав, Андрій Шевченко показав свого головного "наставника": "9 дивовижних років"