Стало відомо про те, що у вівторок, 9 листопада в Лондоні відбулася прем'єра фільму Рідлі Скотта "Будинок Гуччі" на якій був присутній весь каст картини.

Картину в Лондоні представляй Леді Гага, Адам Драйвер, Джаред Лето, Сальма Хаєк і Джеремі Айронс.

Звичайно ж, найбільш запам'ятовується на даному заході стала Леді Гага, якій і дісталася головна роль. Вона з'явилася на показі в темно-фіолетовому шифоновому платті від Gucci, яке підкреслило її струнку фігуру і ефектно розліталося.

Джаред Лето також здивував публіку, і вибрав total-look від Gucci. Це оксамитовий костюм блакитного кольору, Бежева сорочка з розстебнутими гудзиками, туфлі, блискучий клатч у формі серця, а також Кольє.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Адам Драйвер у цьому фільмі зіграв головну чоловічу роль Мауріціо Гуччі, який також був у костюмі Gucci, але класичному, строгому. Практично такі ж носив його герой.

Як не дивно, Сальма Хаєк також вибрала наряд від світового бренду. Вона є дружиною генерального директора корпорації Kering Group, яка володіє Gucci. Блискуче плаття золотого відтінку, яке притягує до себе увагу. Заради ролі дівчина набрала кілька кілограм, але, як видно було на прем'єрі, вона з ними давно розпрощалася.

У фільмі вона зіграла роль піни Ауріємми, кращої подруги головної героїні.

А ось Аль Пачіно, на жаль, в Лондон приїхати не зміг.

Прем'єра фільму в Україні має відбутися у четвер, 24 листопада.

Нагадаємо, що Сальма Хаєк заради ролі в "Будинку Гуччі" поправилася і змінила колір волосся

Раніше повідомлялося, що Сальма Хаєк розкрила модні секрети з "Будинку Гуччі", Джаред Лето вже поруч

Також, Джаред Лето в ролі старого, брюнетка леді Гага, легендарний Аль Пачіно та інші несподіванки