Рідна донька нинішньої дружини Івана Урганта Наталії Кікнадзе від першого шлюбу 21-річна Еріка продовжує дивувати мережу. Дівчина живе і навчається в Сполучених Штатах Америки, вона активно веде блоги в соціальних мережах, де ділиться подробицями свого життя.

Сам Іван Ургант, за його словами, прекрасно ладнає з падчеркою, називаючи її рідною донькою. В цілому телеведучий бере активну участь в житті Еріки, підтримуючи її у всіх починаннях і балуючи не менше, ніж рідних дітей.

Еріка Кікнадзе, скріншот: Instagram
Еріка Кікнадзе, скріншот: Instagram

Однак нещодавно 21-річна Еріка Кікнадзе активний користувач соцмереж, в тому числі TikTok, потрапила в незручну ситуацію. Виявилося, що в цій мережі у неї дуже дивний нікнейм @glam_wh0re69, що в перекладі з англійської - "гламурна по*я69".

Чому так підписала свій аккаунт дівчина і як до цього ставиться її вітчим поки неясно, проте це вже викликало справжню бурю з обурень в мережі. Еріка в TikTok публікує відео, на яких вона демонструє свій епатажний стиль, позуючи під популярні пісні зарубіжних виконавців.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Еріка Кікнадзе, скріншот: Instagram
Еріка Кікнадзе, скріншот: Instagram

Останні публікації дівчина записала на леопардовому полотні і в леопардовій шубі з яскравим макіяжем. Ймовірно, що падчерка Урганта відносно нещодавно почала вести сторінку в соцмережі, адже у неї всього близько 6 тис. підписників, тоді як в Instagram – понад 100 тисяч.

Раніше повідомляли, Джастін Тімберлейк розповів правду про різкий язичок чернівчанки Міли Куніс: "Вона прекрасно...".

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль вирішила більше не приховувати своїх почуттів: "Порив небезпечніший, ніж будь-коли".

Знай.uа писав, Оля Полякова забула про чоловіка і "втекла" до розведеного Дзідзьо: "Їду".