Дружина відомого українського актора і учасника шоу "Танці з зірками" Костянтина Войтенка Валентина прокоментувала свою емоційну промову в прямому ефірі танцювального шоу на балконі, де ведучою була Маша Єфросініна.
Дівчина зазначила, що не шкодує про сказане адже їй важливо було донести творцям шоу і телеглядачам, що в будь-якій родині є як хороші моменти, так і важкі. І те, що їхні відносини обговорюють в ефірі національного каналу, це начебто вони "вдерлися до них у спальню".

Дружина Костянтина Войтенка, скріншот
Дружина Костянтина Войтенка, скріншот

" Шах і мат. Чоловіка підтримала, себе відстояла, тему реальних, а не ілюзорних сімейних відносин в мільйонну аудиторію запустила. Напругу знято! Еврика! Я пишаюся собою. Так само я пишаюся Костею", - розповіла вона.



Валентина зізналася, що її чоловік дуже закрита людина, і він не говорить про те, який у нього зараз складний період. Адже крім підготовок танців він ще знімається в 12-годинних змінах в головній ролі в серіалі. Через це актор спить тільки по чотири години на день і змушений ночами репетирувати без вихідних.

Дружина Костянтина Войтенка, скріншот
Дружина Костянтина Войтенка, скріншот


"Він не ниє, всупереч коментарям про нього в соцмережах. Він несе відповідальність за свою сім'ю, свої мрії, і це по-чоловічому і по-дорослому. Я захоплююся твоєю працездатністю і переживаю за твоє здоров'я! Але! Знаю, що ти сильний і впораєшся. І ще. Об'єктивно. З повагою до кожного учасника та учасниці шоу ❤️ якщо прибрати всі блискітки та метофан. Костя танцює краще за всіх. Бажаю Кості і Роксі перемоги", - підсумувала Валентина Войтенко.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадавши, що дружина Костянтина Войтенка Валентина накинулася на організаторів "Танці з зірками": "про мене брешуть..."

Раніше Знай писав, що Олександра Зарицька і Костянтин Войтенко вирвалися в лідери на "Танцюють всі": Джамала і Melovin "ковтають пил"

Також Знай повідомляв, що Євгенія Власова голосно повернулася на сцену: стала учасницею "Танців з зірками"