Головний герой дванадцятого сезону "Холостяк" поділився філософськими міркуваннями про життя. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Поки глядачі спостерігають за Златою Огнєвіч у проекті " Холостячка -2 "почалися зйомки 12 сезону найромантичнішого шоу"Холостяк". Творці довгий час тримали в секреті ім'я цього щасливчика, але на просторах інтернету вже спливали перші здогади.

Однак нещодавно український телеведучий Григорій Решетник розкрив особистість шоу"Холостяк". Телеведучий виклав спільне фото з рудоволосим красенем-Олександром Топольським. Про хлопця мало що відомо, на його офіційній Instagram-сторінці двадцять тисяч фоловерів.

10 листопада хлопець опублікував пост у соціальній мережі. Своє фото він супроводив філософськими міркуваннями про життя.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Carpe diem 🙏 життя - це не очікування, коли закінчиться буря. Це вміння вчитися танцювати, коли йде дощ. Вообщем, мрійте, ніби збираєтеся жити вічно, але живіть так, ніби помрете сьогодні🙌", - повідомив він.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч пояснила, що робити на першому побаченні з чоловіком: "дратує..."

Як повідомляв Знай.uа, Злата Огнєвіч опинилася в "жіночому кварталі" і заговорила про своє тіло: "ти його господиня"

Також портал Знай.uа писав, що фаворит "Холостячки" Злати Огнєвіч Макс Тарапата знайшов собі нового янголятка: "а ви займаєтеся?"