Вдова легендарного російського композитора, автора і виконавця пісень у стилі «російський шансон», Михайла Круга, Ірина Круг продовжує будувати свою сольну кар'єру на естраді.

Російська співачка, концерти якої нещодавно викликали хвилю громадського обурення в Україні, активно користується соціальною мережею Instagram, де за нею стежить понад 400 тисяч осіб.

Цього разу 45-річна Ірина Круг поділилася відеокадрами, які були записані напередодні зйомок її чергового кліпу. У відео Ірині Круг наносять макіяж. Закінчивши, дівчина-візажист відходить від виконавиці, розглядає результат своєї роботи і захоплено зітхає.

"Гарненька!", - вигукує майстер макіяжу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Гарненька?", - запитує в публікації Ірина Круг у своїх шанувальників.

Виконавицю, яка цього літа встигла стати бабусею завдяки дочці від першого шлюбу Марині, яка подарувала Ірині внучку Вікторію, засипали компліментами.

Ірина Круг, фото з instagram
Ірина Круг, фото з instagram

"Дуже приємна, без зайвого пафосу і кривляння. Дуже вас любимо!", "Звичайно, гарненька, чекаємо новий кліп з нетерпінням, ви просто чудово виглядаєте", " Ну, так. Ти така гарненька, і ви найпрекрасніша жінка на Землі!!!", "Вам дуже цей колір светри йде«," цариця російського шансону Іриночка коло... Розумниця і красуня", - захоплюються її фанати.

"Волосся розпатлане-мені не подобається", - не розуміють захоплення інші.

Раніше ми писали про те, що вдові Михайла Круга Ірині влаштували "коридор ганьби" в Україні: "чи має право виступати?"

Нагадаємо, що вдова Михайла Круга Ірина засвітила розкішний перстень з діамантом: "ми завжди будемо разом". Ірина Круг поділилася новим фото, на якому красувався розкішний перстень з великим камінчиком.

Як повідомляв Знай.uа, 45-річна Ірина Круг вразила жіночністю: про таку "мадам" співав покійний Михайло