Деякі з українських зірок наважилися на переїзд з квартири в будинок. Дехто зробив це через карантин, а дехто - через вагітність.

Зірки у програмі "Зірковий шлях" на телеканалі Україна розповіли, з якими труднощами вони зіткнулися у будинку.
Дмитро Монатік разом з родиною облаштував життя у будинку за містом. Однак, через кілька років вони були змушені повернутися у квартиру, бо зіткнулися з певними труднощами заміського життя.

Дмитро Монатик, instagram.com/zirkovyi_shlyah
Дмитро Монатик, instagram.com/zirkovyi_shlyah

"Ми переїхали з будинку в місто, тому що діти подорослішали. Наприклад, Даня вже у наступному році йде до школи і ми з дружиною порахували, що десь дві голини вони витрачатимуть на дорогу, щоб дістатися до школи яка у Києві, а не за містом. Хочеться, щоб вони відчували себе киянами", - розповів Монатік.

Альона Вінницька зізналася, що будинок це не привілей, а величезні витрати. До того ж багато часу потрібно витрачати на догляд за рослинами.

Альона Вінницька, кадр з відео
Альона Вінницька, кадр з відео

"Це подвійні, потрійні витрати, особливо в зимовий період, опалювальний. І ці витрати щороку тільки підвищуються. У мене достатньо велика ділянка на якій багато рослин, за ними теж потрібен догляд. Я нарешті зрозуміла, що будинок це не вкладення, а тільки витрати", - зізналася співачка.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще
Співачка Світлана Тарабова зізнається, що давно мріяла втекти поділа від міської метушні. До переїзду співачку підштовхнула вагітність, адже вона впевнена, що життя за містом для дітей буде набагато яскравішим та цікавішим.

Скрін, Instagram Тарабарова
Скрін, Instagram Тарабарова

"Як тільки я завагітніла, ми зрозуміли, що все треба подумати про це, подумати про свій власний будинок або квартиру. Але я зрозуміла, що квартира мені не підходить, тому що місто дуже загазоване. Я дуже втомлююсь на концертах і після своєї роботи я хочу дихати свіжим повітрям, хочу щоб галасу було менше, тому ми вирішили надати перевагу закритому котеджному містечку", - Розповіла Світлана Тарабарова.

Однак Анастасія Приходько зізналася, що у заміському будинку для неї забагато простору, тому зараз вона знову хоче повернутися у квартиру.

Анастасія Приходько, фото з Instagram
Анастасія Приходько, фото з Instagram

"Я зрозуміла, що я абсолютно квартирна людина, якій подобається жити у квартирі, як у коробочці, вона з усіх сторін захищає. Зараз бувають періоди, коли мені хочеться купити однокімнатну квартиру, щоб була своя маленька коробочка", - розповіла Приходько.

Нагадаємо, Данилко, Каменських, Огнєвіч і Дзідзьо зізналися, що робитимуть на Новий Рік: "Люблю сюрпризи"

Раніше Знай писав, багатодітна мати Настя Приходько відреагувала на хейт через її вагітність: "Після цієї фрази полетить..."

Також Знай писав, зіркові мами Джамала, Tarabarova, Холоденко і MamaRika розкрили секрет післяпологового схуднення: "Цього буде достатньо"