Після майже 9 місяців постійних "випробувань" жінки все ж радіють появі на світ дитині. Однак після пологів не кожна матуся може похизуватися ідеальною фігурою, звичайно, це ж не "погуляти" вийти - дитину народити! Спеціально для українок, які зараз думають над своїм відновленням після пологового будинку і всієї епопеї під назвою - "у нас з'явився малюк", розповіли свої історії схуднення зіркові мами.

Цього разу секретами "ідеальної фігури" поділилися Настя Приходько, Джамала, Tarabarova, Наталія Холоденко і навіть струнка красуня MamaRika.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету програми "Зірковий шлях", який вже доступний в мережі YouTube.

MamaRika, скріншот: YouTube
MamaRika, скріншот: YouTube

"Почала займатися йогою. Так класно, я гнуся на всі боки. Знаходьте цей час на себе. Тому що ось цей "МаскаМам" (Я не можу У мене маленька дитина). Слухайте, у мене був день, коли я одна залишилася з Давидом у нього були коліки, лежав поруч в ліжечку, я його заколисала, і я примудрилася онлайн займатися йогою.", — зізналася журналістам MamaRika.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Наталія Холоденко, скріншот: YouTube
Наталія Холоденко, скріншот: YouTube

"Після пологів більшість мам не використовують можливість гуляти з коляскою, а не сидіти на лавочці. Коли дитина спить, в цей час можна піднятися і спуститися сходами, пройти 10 тисяч кроків за дві години і цього навантаження буде достатньо", - розповідає відомий психолог Наталія Холоденко.

Раніше повідомляли, Мер'єм Узерлі з "Величного століття" в спокусливому міні показала Ользі Сумській справжню Роксолану: султана підкорено.

Як повідомляв Знай.uа, Даша Квіткова розкрила пікантну проблему з Микитою Добриніним після пологів: "Не виходить...".

Знай.uа писав, тренер "Зважених та щасливих" Узєлков знайшов заміну Боржемській: влаштував "романтику" на балконі.