Недосип, нічний відпочинок, нові знайомства та враження – все це кожна людина отримує, коли досягає свого студентського віку. Зірки українського шоубізу поділилися своїми спогадами про яскраві студентські роки з шоу «ЖВЛ» на каналі 1+1.

Так, Слава Камінська, співачка і учасниця гурту «НеАнгели» згадала, як навчалася у Київському університету культури, і як потрапила у гурт продюсера Юрія Нікітіна. Не дивлячись на те, що вона прийшла на кастинг непідготовлена, їй все одно зателефонували і запросили співати.

"Я прийшла після якоїсь пари, зачухана взагалі, опудало просто. І стоять дівчатка з модельної агенції з такими довгими гарними ногами, я думаю: ну, всі, чергові співаючі …", - згадує Слава

Слава Камінська, скриншот youtube ЖВЛ
Слава Камінська, скриншот youtube ЖВЛ

А от друга учасниця «НеАнгелів», Вікторія (Катерина Смеюха), згадує, як їй жилося на правах сусідки Камінських. Говорить, що була у той час була замкнута та виношувала свої ідеї, на відміну від постійного свята, яке, як вона вважає, було у Слави, адже до тої постійно приходили друзі.

«У Слави є така риса – вона дуже доброзичлива, вона любить компанії, а я в той момент взагалі трошки була сама в собі, виношувала всі свої ідеї, а у моєї колеги, навпаки, у неї життя було суцільне свято. До неї постійно приходили друзі», - розповіла Катерина.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Катерина Смеюха, скриншот youtube ЖВЛ
Катерина Смеюха, скриншот youtube ЖВЛ

Студент металургійної академії, комік та КВНщик Юрій Ткач, теж часу не втрачав у свої студентські роки. Зібратися ввечері з товаришами та поспівати під гітару до самого ранку для нього бувало цікавіше, аніж займатись навчанням.

"Було все і було дуже багато. Це був студенческий лагерь, пірс, и ми на тому пірсі грали до 3-4 часов ночі, понятное дело под чай без сахара. Дякую всім преподавателям, які ставили мені оцінки за дуже красиві глазки і за приятные шутки", - сміється комік.

Юрій Ткач,  скриншот youtube ЖВЛ
Юрій Ткач, скриншот youtube ЖВЛ

Зірка 90-х Ель Кравчук взагалі мав стати істориком, так хотіли його батьки, але власні амбіції співака повернули його у музикальне училище Глієра. Дізнавшись про це, батьки вибір сина не прийняли, і він вирішив у свої 17 років піти з дому. Цей крок подарував Кравчуку багато друзів, які з часом стали зірками, серед них Андрій Данилко і Ірина Білик.

"У гуртожитку не було місця, вже я у листопаді-місяці. Куди? Ну, мене дав притулок один студент, але при цьому це був студент циркового училища – Андрій Данилко", - розповів співак про цікаве співпадіння.

EL Кравчук, скриншот youtube ЖВЛ
EL Кравчук, скриншот youtube ЖВЛ

Знай.ua нагадує: Юрій Ткач з "Квартал 95" у день народження не зміг стримати емоцій від привітань: "Я щаслива людина"

Як раніше повідомляв Знай.ua: Вікторія Смеюха з "НеАнгелів" розповіла про дует з Кіркоровим, а також як ледь не стала частиною "ВІА Гра": "Постав себе на моє місце"

Також Знай.ua писав: Втрата нюху не зупинила Славу Камінську від нічного "дожора": "Ні*рена, взагалі нічого не відчуваю"