Співачка Sonya Kay розповіла, як вона себе відчуває, коли її асоціюють з її тіткою відомою артисткою Софією Ротару.

Про це зірка розповіла у відвертому інтерв'ю "Точка М".
У інтерв'ю журналістка зачепила тему Софії Ротару. Адже Більшість ЗМІ пов'язують Sonya Kay саме з її тіткою. Зірка зізналася, що це їй не дуже подобається, адже вона є окремою особистістю, яка сама будує свою кар'єру.

Фото зі сторінки Sonya Kay
Фото зі сторінки Sonya Kay

"Це класно, звичайно що асоціюють мене з моєю тіткою, але я є особистість, я не є прищепкою до когось іншого", - розповіла Sonya Kay.

Співачка зізналася, що це вийшло одне з найбыльш выдвертиъ інтерв'ю за всю її кар'єру тут вона обговорила багато питань, які давно турбували її. Повна версія інтерв'ю вийде вже цієї п'ятниці.

"Це було одне з самих відвертих інтерв'ю в моєму житті. Тут я розповіла про те, що дуже довго приховувала. Вже цієї п‘ятниці в "Точка М", - зізналася вона.

Варто зазначити, що для інтерв'ю зірка обрала доволі стриманий, але стильний наряд. Вона одягла чорну водолазку з білими написами та шкіряну куртку, доповнивши все це масивною прикрасою на шию.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще