Відома співачка, актриса, телеведуча, а також модель Віра Брежнєва частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 12,1 мільйонів чоловік.

Виконавиця любить викладати різні публікації, пов'язані з її шикарною фігурою і пишними формами. Робить вона як під час тренувань, так і просто, під час відпочинку.

Віра Брежнєва, скріншот: Instagram
Віра Брежнєва, скріншот: Instagram

А зараз Віра Брежнєва в Stories прорекламувала роботу Валерія Меладзе, брата її чоловіка, під назвою "Полюбил", яка вийшла 11 листопада 2021 року на просторах Youtube. За невеликий проміжок часу кліп до композиції подивилися близько 200 тисяч разів.

"Подивіться нове красиве, коротке кіно від Валерія Меладзе", - пише вона.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Віра Брежнєва, скріншот: Instagram Stories
Віра Брежнєва, скріншот: Instagram Stories

"Брати Меладзе - це справжня творча брила", "Це просто шедевральна людина, поважаю і обожнюю його творчість", "Все життя б жила в такому будинку, але тільки з Валерієм Меладзе", "Єдиний виконавець, у якого всі пісні прекрасні", "Все очікую виходу фільму, де в головній ролі буде Меладзе!", "Ось це справжня музика. І кліп зі змістом! Добре, що в цей дивний час, є брати Меладзе", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, таємнича красуня "увірвалася в грішне життя" Валерія Меладзе поки Альбіна Джанабаєва виховує дитину

Як повідомляв "Знай.ua", Валерій Меладзе випадково розповів, що брат Костянтин не живе з Вірою Брежнєвою: тільки дарує подарунки

Знай.ua писав, Віра Брежнєва в одному топіку змусила чоловіків відчути осінній голод: "Переварений шпинат..."